pozoriste_o_nama.jpg

 

Позориште

Сала позоришта са 269 седишта опремљена је савременим озвучењем, позоришном и лед расветом, концертним клавиром и одвојеним кабинама за реализацију светла и звука које су невидљиве посетиоцима у сали што пружа потпуни доживљај програма приликом реализације.
Сала се користи за одржавање професионалних програма, позоришних представа, концерата, трибина, књижевних и научних скупова, промоција и за низ других активности.
У случају потребе у салу се постављају и помоћна седишта чиме се проширује капацитет до 330 места.

 

bioskop_o_nama.jpg

 

Биоскоп

У сали биоскопа налази се 441 удобно седиште, позорница са расветом, кино кабина са два пројектора MEO 5 са RED LIGHT системом репродукције звука за пројекције са филмске траке 35мм, пројектор за пројекције дигиталних видео формата као и Dolby surround систем за дигиталну репродукцију звука.
Осим за свакодневне филмске пројекције, сала се користи и за разне манифестације, веће позоришне представе, естрадне програме и јавне скупове.

 

galerija_o_nama.jpg

 

Галерија

Простор Галерије превасходно је намењен изложбама али и разним другим активностима попут књижевних вечери, презентација, трибина па и одређених концерата.
Климатизован простор са добром расветом и озвучењем.

 

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото-видео вести

Издвајамо