KKL 2021

Седми дан

Седми дан

13 - 15. мај 2021.

20.00

 

 


Отац Питер је још увек био млади помоћник познатог егзорциста оца Луја када су 1995. године започели веома изазовни егзорцизам у граду Балтимору - истог дана када се десила и посета папе Јована Павла ИИ. Током егзорцизма опседнутог дечака Николаса, демон се показао премоћним и на крају убио оца Луиса, присиливши неискусног оца Питера да ускочи. Отац Питер није дорастао моћном демону, који је већ убио Николаса, због чега је цело његово тело букнуло у пламену ... а онда је демон напустио Николу и ушао у оца Питера.
Годинама касније, примећен је драстичан пораст запоседнутости/зла широм земље. Отац Питер, који је постао један од најистакнутијих егзорциста на свету, сада је у 50-им годинама и служи цркви у новом својству - надгледа младе регруте свештеника у њиховом последњем кораку да постану егзорцисти, пре него што буду стационирани широм земље, како би стали у прве редове и заштитили тај регион од зла – тако бар црква верује. Заправо, отац Питер је савршено запоседнут демон, који користи своје мрачне моћи убеђивања да убеди свештенике да пусте ђавола да уђе, а затим оде и шири зло, уместо да га излечи. Као резултат, тамо је све већа војска запоседнутих свештеника, ђаволских војника, демона који се крију, чекајући позив за напад.
27-годишњи отац Данијел Гарсија, најновији приправник/жртва оца Питера, пријавио се да буде егзорцист јер очајнички жели да буде део борбе против овог брзо ширећег, подмуклог зла ... иако се плаши своје мудрости. Он није рођени ратник, али кроз искушења и невоље током првог дана обуке на послу са оцем Питером, Данијел учи спознаје своју праву способност као бранилац добра.

Трајање (мин): 87

Година: 2021

Земља: САД

Режисер: Justin P. Lange

Улоге: Guy Pearce, Vadhir Derbez, Stephen Lang

Жанр: Хорор

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото вести

Издвајамо