БЕСКОМПРОМИСНИ STAND UP

БЕСКОМПРОМИСНИ STAND UP


 01. фебруар 2024.

20.00

Цена улазнице: 600,00 динара

Радно време билетарнице сваког дана од 16.00-20.30 часова осим недеље


Бескомпромисни stand up је једна од најпопуларнијих монокомедија у региону коју изводи глумац и драматург Семир Гицић. Тема ове монокомедије је „ Мале ствари које нас вежу“, те се посебно ставља акценат на ситуације у којима човек свакодневно живи. У његовим наступима нема вицева, политичких тема, мушко-женских односа, јефтиних метафора, већ сат и по времена анализе особа којима фале особине особа, животних ситуација и предрасуда о сортама људским и нељудским. 

Семир је са овом комедијом напунио највеће сале бивше Југославије, што због актуелних телевизијских улога,  популарности на друштвеним мрежама али и због специфичног и аутентичног израза.

Монокомедија под називом "Бескомпромисни Станд уп" је до сада изведена преко 100 пута, широм Србије, Црне Горе, БиХ, Хрватске а и шире.

Публика тренутно има прилику да гледа Семира у улози Чеде у серији “Попадија” на ТВ Прва, у играно-музичког програму “Весело вече” на РТС-у у улози Моме и станд уп схоw-у “Реци 8” на Првој ТВ.

Семир је аутор популарних представа: Пази с киме спаваш, Љубавне играрије, Чекајући министра, Имамо дојаву, Пинокио за одрасле, Ко вама даде представу, Дежа ви и многих других.


Победник је новогодишњег издања квиза Најслабија карика за комичаре на ТВ ПРВА.

бескомпступ

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото-видео вести

Издвајамо