Тролови: Бенд на окупу (3D)

Тролови: Бенд на окупу (3D)


06 - 11. новембар 2023.

17.00


 


У време празника, будите спремни за узбудљиво, шарено породично окупљање, као никада до сада. Ана Кендрик и Џастин Тимберлејк враћају се својим улогама у новом поглављу блокбастер музичке франшизе – ТРОЛОВИ – БЕНД НА ОКУПУ.

Након два филма о пријатељству и заљубљивању Мака (Ана Кендрик) и Закерало (Џастин Тимберлејк) сада су званично, коначно, пар! Док се зближавају, Мака открива да Закерало има тајну прошлост. Некада је, са своја четири брата, био део њеног омиљеног бенда Брозон. Бенд, али и цела породица, распали су се када је Закерало био беба, а он од тада није видео своју браћу.

Али, када је његовог брата Флојда, због невероватног музичког талента, киднаповао пар подлих поп звезда зликоваца, Закерало и Мака крећу на изазовно и емотивно путовање, како би ујединили браћу и спасили Флојда од судбине, која је гора чак и од мрачне поп културе.

Поред необуздане радости карактеристичне за ТРОЛОВЕ и у овом филму чућемо неке нове али и класичне поп хитове и имаћемо прилику да чујемо неке од највећих звезда музичке индустрије и најталентованије комичаре.

Трајање (мин): 91
Режисер: Wалт Дохрн
Улоге: Ана Штајдохар, Марко Мандић, Александар Глигорић
Жанр: Анимирани, Авантура, Комедија

 

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото-видео вести

Издвајамо