Сису

Сису


12 - 14. јун 2023.

20.00


 


Браћа Темплетон – Тим и његов мали шеф Тед (Срђан Тимаров) постали су одрасли и удаљили се један од другог. Тим је сада ожењен отац који је углавном код куће. Тед је извршни директор хеџ фонда. Али нова мала шефица са најсавременијим приступом и способним ставом ће их поново окупити ... и инспирисати нови породични посао.

Тим и његова супруга Керол, која издржава породицу, живе у предграђу са својом супер паметном седмогодишњом ћерком Табитом и преслатком новом бебом Тином. Табита, најбоља у разреду у престижној школи, обожава свог ујака Теда и жели да постане попут њега, али Тим, и даље у контакту са својом преактивном младалачком маштом, брине да превише ради и да јој недостаје нормално детињство.

Када беба Тина открије да је - та-да! - тајни агент БабyЦорпа на мисији да открије мрачне тајне Табитине школе и њеног мистериозног оснивача, др. Ервина Армстронга, поново ће окупити браћу Темплетон на неочекиван начин, наводећи их да поново процене значење породице и открију шта је заиста важно.

Трајање (мин): 107
Режисер: Tom McGrath
Улоге: Lisa Kudrow, James Marsden, Jeff Goldblum
Жанр: Анимирани, Авантура, Комедија, Породични

 

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото вести

Издвајамо