коопссир

Изложба фотографија "Портрет Ковина" и годишњи концерт "Ковинских Бећара"

Изложба фотографија "Портрет Ковина" и годишњи концерт "Ковинских Бећара"


14. децембар 2022. у 19.00


Eкипа професионалних фотографа ReFoto студија и школе фотографије (Мина Петровић, Немања Живковић и Милан Живковић) опремљена најмодернијим Nikon фотоапаратима, најбољом Profoto расветом и најквалитетнијим Epson штампачима 26. јула 2022. снимала је портрете свих заинтересованих Kовинаца и гостију нашег града.
Снимљене фотографије одштампане су и по једна копија одмах је поклоњена свакој снимљеној особи. Током следеће две недеље снимљене фотографије Kовинци су посматрали на електронском билборду а сада имају прилику да у галерији Центра за културу погледају финалну изложбу. Поставка је изведена према свим принципима Epson Digigraphie поступка штампе која гарантује трајност изложених фотографија од минимално 200 година. Након завршетка изложбе фотографије остају у kовинском Архиву фотографије као својеврсно историјско сведочанство о Ковинској слави 2022.

Надамо се да ће се ова акција наставити и следеће године и прерасти у традиционалну манифестацију са циљем да сачува портрете наших Kовинаца.

 Portrtet Kovina Najavni plakat s Becarima web size(1)

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото-видео вести

Издвајамо