коопссир

Ноћ вештица: Крај

Ноћ вештица: Крај


17 - 19. октобар 2022.

20.00


 


Ово је последњи пут да Лори Строуд пружа отпор.

Након 45 година, најцењенија и најпоштованија хорор франшиза у историји филма достиже свој епски, застрашујући крај, док се Лори Строуд по последњи пут сусреће са самим отелотворењем зла, Мајклом Мајерсом, у финалној борби, каква до сада још није виђена на великом платну. Само једно од њих ће преживети.

Глумачка легенда Џејми Ли Кертис последњи пут враћа се улози која је лансирала њену каријеру, Лори Строуд, првој “последњој девојци” хорора. Кертис тумачи овај лик више од четири деценије, што је један од најдужих односа глумац-лик у историји филма. Кад је франшиза обновљена 2018. године, филм Ноћ вештица оборио је рекорде на биоскопским благајнама, постао поглавље са највећом зарадом у франшизи и поставио нови рекорд када је у питању најбоље отварање за хорор филм у коме глуми жена.

Четири године након претходног убиства за Ноћ вештица, Лори живи са својом унуком Алисон и завршава писање својих мемоара. Мајкл Мајерс није виђен од тада. Лори, након што је дозволила духу Мајкла Мајерса да управља њеном стварношћу, одлучила је да се ослободи страха и беса и да пригрли свој живот. Али, када је младић Кори Канингем оптужен да је убио дечака кога је чувао, то изазива ланац насиља и ужаса који ће натерати Лори да се, једном заувек, коначно суочи са злом које не може да контролише.

Трајање (мин): 120
Режисер: David Gordon Green
Улоге: Jamie Lee Curtis, Will Patton, Kyle Richards
Жанр: Хорор

 

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото-видео вести

Издвајамо