KKL 2021

Нова ауторска монодрама Сандре Силађев „Дејт“

Нова ауторска монодрама Сандре Силађев „Дејт“


17. фебруар 2022.

20.00

Цена улазнице: 600 РСД

Помоћне карте од данас у продаји.


Средовечна госпођа и самохрана мајка Оливера Живковић је изашла на заказани љубавни састанак. Међутим, њен "дејт" се не појављује.

Оливера дакле чека.

Кога и шта? Да ли ће сазнати резултате својих здравствених налаза? Хоће ли открити који је смисао брака и заклињања на вечну љубав? Како Оливера третира мајчинство и тумачи положај жене у данашњем друштву? Да ли ће схватити зашто је дужина хаљине и висина штикле обрнуто пропорционална јачини морала? Хоће ли сазнати да ли су кафићи прилагођени потребама особа са инвалидитетом? Да ли је свет сигурно место за тинејџерке? Да ли је боље бити плаћена или неплаћена домаћица? Како самохрана мајка у исто време и доји бебу и иде на посао?

Оливера се осећа као дама, уседелица, бабадевојка и распуштеница, чак и као удовица мада нико није умро. Слуђена је категоризацијама и чудним односима између љубавника у 21 веку. Сматра да не тражи много од живота, само и једноставно оно што сваки одрасли појединац жели за себе - да пронадје своју сродну душу. Има ли је за Оливеру на "овом целом свету"? Или бар на интернету?

Публика ће бити у прилици да прати ток Оливериних мисли али и да помогне у одговорима на нека од ових питања током специјалног Q & А епилога.

НАПОМЕНА: Ова монодрама није за малолетне особе.

Вулгарност и простачка реторика користе се као инструмент којим се приказују дупли стандарди наметнути пре свега женама.

Снимање и сликање током монодраме није дозвољено.

ОБАВЕЗНО ПОНЕТИ: Добро расположење

Карте можете резервисати на:013/742-310.

Карте можете преузети на дан представе на билетарници Центра за културу.

Цена: 600,00 дин.

 

   

DEJT

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото-видео вести

Издвајамо