Први шљиварски бој

24. август 2019.

19h

Представа је рађена по идеји Бернис Мајерс ‘’The aplle war’’ (Дрво јабуке), али је прилагођена духу наше традиције. Кроз позоришну причу, глумци Татјана Релјин и Милјан Вуковић, представили су најбитније лјудске особине, које су својствене како кралјевима, тако и свим другим лјудима.

Прича је базирана на два Кралјевства и једној шлјиви која је израсла тамо где се једно Кралјевство завшава,а друго почиње.Алидва Кралја не живе у миру и слози.Лакше им је да нађу разлог да зарате,па макар у недостатку других разлогаратовали, јер не могу да се сложе чија је шлјива на граници.Да ли је и један разлог за рат исправан?Тои многа друга питања и одговори постоје у овој причи.А одговор на питање како Кралјеви долазе до помирења,даје публика.Од почеткадо краја представеглумцикроз игру,причу,сонгове и музику засновану на нашој традицији,упућују децу на праве одговоре! Представа се уклапа у тренинг ненасилне комуникације.

Ова интерактивна представа својим садржајем, али и оригиналном музиком, изазвала је више него позитивне реакције деце и послала важну поруку најмлађима, а то је да је толеранција веома битна, да не треба бити себичан, већ ствари треба делити са другима.

Позориште

Концерти


3D биоскоп

KONKURS
ZA IZLAGANJE U GALERIJI CENTRA
ZA KULTURU KOVIN ZA SEZONU 2019

Konkurs je otvoren do 15. februaraОстали програми