Балетска бајка “Мала Сирена”

 

21. јун 2019.

19h

Балетска бајка "Мала Сирена" је представа за малу и велику децу која ће се одржати у великој сали Центра за културу Ковин, у петак 21. јуна у 19.00 часова.
Биће то балетска представа где ће публика имати прилику да ужива у 10 кореографија, драматичном заптелу и специјалним гостима.

Мала Сирена је бајка коју обожавају све генерације. Деца различитог узраста уживала су у раду и стварању оригиналне балетске представе “Мала Сирена” која се одвија у далеком краљевству Атлантида. Ова балетска бајка је заправо универзална прича о једној породици, друштвеним нормама и неустрашивој девојчици која је храбра и радознала. Публика има прилику да прати авантуре Мале Сирене, али и свих других становника овог чаробног краљевства. Балерине су маестрално приказале у представи мешање два света, затим борбу добра и зла, као велико финале представе победу љубави, вере и доброте!

БеоБалет је школа за децу која је настала у Ковину пре више од 10 година. Данас постоји на више локација у Београду и  два града Србије. До сада је кроз школу прошло више од 2500 деце узраста од 3 до 15 година. БеоБалет је постао препознатљив по свом аутентичном плану и програму који стимулише свеобухватни развој деце кроз интерактивне уметничке часове и радионице - балета, музике, глуме, гимнастике и јоге. 

Детињство је родитељ човекове личности и то је цитат на коме се годинама гради БеоБалет. Зато се трудимо се да детињство наше деце буде посебно, бајковито, и срећно!