коопссир

Неукротиви Спирит

Неукротиви Спирит


09 - 12. августа 2021.

17.00


 


Епска авантура НЕУКРОТИВИ СПИРИТ је следеће поглавље у вољеној причи која стиже из ДримВоркс Анимејшна.

Ово је прича о тврдоглавој девојци која жуди за местом којем припада, која открива сродну душу када јој се живот преплете са дивљим коњем, Неукротивим Спиритом.

Лаки Прескот заправо никада није упознала своју покојну мајку Милагро Наваро, неустрашиву каскадерку из малог града Мирадеро, које се налази близу отворене границе.

Попут своје мајке, Лаки није баш љубитељ правила и ограничења, што је код њене тетке Коре изазвало доста брига. Лаки је одрасла у граду на источној обали под Кориним будним оком, али када Лаки претера са искушавањем среће кроз превише ризичних вратоломија, Кора их обе сели код Лакиног оца Џима, у Мирадеро.

Лаки је дефинитивно импресионирана поспаним градићем. Њен живот се промени када упозна Спирита, дивљег мустанга који дели њену страст за независношћу, и спријатељи се са две локалне јахачице, Абигејл Стоун и Пру Грејнџер. Пруин отац, власник стаје Ал Грејнџер, најбољи је пријатељ Лакиног оца.

Када безосећајни каубој и његов тим желе да ухвате Спирита и његово стадо и осуде их на тежак рад у заточеништву, Лаки окупља своје нове пријатељице и креће у авантуру како би спасле коња који јој је дао слободу и сврху, и помогао Лаки да открије везу са мајчиним и мексичким наслеђем које није очекивала.

Трајање (мин): 90
Земља: САД
Режисер: Elaine Bogan, Ennio Torresan
Улоге: Ирина Арсенијевић, Ивона Рамбосек, Дарија Врачевић
Жанр: Анимирани, Авантура, Породични

 

 

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото-видео вести

Издвајамо